11 en 12 november

11 en 12 november      80.2 kg


11 November is de dag dat ik naar huiiiisssss  mag. Oh nee zo ging dat liedje niet en het is niet waar. Tim wekt ons zoals gewoonlijk en kruipt door ons bed. Hij vindt het leuk om over ons heen te kruipen en lekker met zijn handen en voeten ons te schoppen of te slaan. Wij vinden het ook leuk trouwens. Deze dag gebeurt er bijzonder weinig op kamer 44 op afdeling 3b.

De kamer, ik zal hem even beschrijven anders weet ik niks te schrijven over deze dag, is ongeveer 6 bij 3 meter en ik heb een privé badkamer met een douche en een wc. Dit heeft niet iedereen, er zijn ook kamers voor twee personen en er zijn zelfs kamers voor drie personen. Ik heb echt geluk dat ik hier mag zijn want als de nood hoog is kom ik geheid in een kamer met iemand anders en zou Sylwia hier niet kunnen blijven. In de kamer staan twee bedden, een tafeltje, een nachtkastje, twee stoelen, een krukje en een kledingkast. Dat is het zo’n beetje waar wij het mee moeten doen. Oh ja en een campingbedje voor Tim. Het is net of ik weer op de zesstedenweg woon. Dan nog maar even over de verplegers en verpleegster, ze zijn heel aardig en doen hun werk goed. Toch heb je altijd je favorieten en minder favorieten. Sommige praten wat meer , andere doen alleen hun werk en gaan weer verder. Maar al met al zijn ze allemaal leuk. De dames die het eten en de koffie doen zijn iets minder. Het is leuker als ze er niet zijn en de verpleging het eten en drinken doet. Ze zijn gewoon veel vrolijker en opgewekter. De dames die het avondeten doen, het zijn er twee zijn ook superleuk. Altijd in voor een praatje en ze geven ons alles wat we willen.De volgende dag is het zaterdag en dus weekend en dus laat ontbijt, tegen negen uur. Ik heb dan al 2 milky ways op want ik scheurde van de honger. Vanmiddag komt mijn broer op bezoek dus dat wordt leuk. Sylwia en Tim zijn hier nu bijna weer een week en Tim krijgt dan toch een beetje ritme. Hij wordt rond half zeven wakker en rond negen uur gaat hij dan weer een goede 40 minuten slapen. Soms is het wel wat langer maar soms ook korter, dan rond half twee weer naar bed voor 30-40 minuten. En zijn laatste dutje is rond vijf uur en dan rond half acht begint de nacht.

Rond 1 uur komt mijn bezoek binnen en de kinderen van mijn broer hebben de eerste twee minuten alleen oog voor Tim. Zo leuk is dat om te zien en Tim vindt het ook leuk. We praten eerst een beetje over mij al is er weinig nieuws. Ik voel me nog steeds prima en eet nog steeds goed. Maar zegt de verpleging, ik ben er nog niet. Het kan nog steeds misgaan, koorts kan nog steeds en de dip na de chemo kan nog altijd toeslaan. Maar de dagen dat ik me goed voel heb ik. We gaan even de afdeling op en de familiekamer zit vol maar gelukkig is er plek bij de koffietafel. Ik speel wat op de wii met jayson en we hebben lol. We doen een amandelstaaf in de oven die zij mee namen en als die klaar is smullen we ervan bij de tafel. Daarna spelen we nog rummikub junior en ik verbaas me over jayson, wat kan hij dit al goed. Sienna maakt een tekening voor mij, dacht ik maar hij blijkt voor Tim te zijn. Rond vier uur vertrekken ze en doe ik een dutje en om vijf uur eten we ons avondeten. Ik heb extra veel besteld dus Sylwia kan mee eten. Ook Tim eet mee trouwens. Vanavond geen film, we hebben er geen zin in en ik zet de tv op darten. Sylwia zit wat op de laptop. Op naar de volgende dag.


Reacties

In this world every one want to make the best blog of work style when the people use to start work first time they can not guess that this work will run well in future. For this people need to promote their things in big amount hard work use every where with honesty.

Root Explorer enables you to manage and save all your files from your mobile phone memory and your SD Card.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
509e3b
Onthoud mijn gegevens!