13 november

13 november     80.6 kg


Zondag alweer en het ontbijt komt eraan, half negen en een verpleegster doet het vandaag dus we kunnen vragen wat we willen. Om een voorbeeld te geven van die minder leuke dames die met het ontbijt lopen, die willen geen gekookt eitje geven aan Sylwia want dat is ‘voor de patiënten’. Ja en als ze eieren over hebben geven ze ze aan het personeel. Maar goed vandaag mogen we dus wel 2 eieren. We moeten een beetje opschieten want er komt bezoek. Remco en Martijn komen rond tien uur half elf. Uiteindelijk zijn we ruim op tijd klaar voor het bezoek en lopen nog een rondje over de afdeling. Ik drink een kop koffie bij de tafel en Sylwia vermaakt Tim. Ik voel me wel zwakker worden, als ik even met Tim loop of speel ben ik snel moe. Sylwia doet bijna alles met Tim en dat valt niet altijd mee, zij heeft het ook zwaar.

Terug op de kamer komt al snel het bezoek en we zitten mooi. Dan is het tijd voor de koffie ronde en we krijgen allemaal koffie met opgeklopte melk en kaneel, we worden maar verwend. Tim is normaal gesproken snel verveeld op de kamer maar als er andere mensen op de kamer zijn is hij meestal lief, zo ook deze keer. We zitten tot over twaalven als ze vertrekken. Er staat nog een tweede bezoek gepland rond 1 uur van Bas en Mieke en wij kunnen nog even snel eten. Sylwia gaat snel naar beneden om even twee kroketten op te halen voor mij en voor haarzelf een kaassoufflé, het is tenslotte zondag. Ze zijn heerlijk op een wit broodje.

Even na enen komen Bas en Mieke binnen terwijl we aan de koffietafel zitten. Tim begon weer te zeuren dus gingen we de afdeling op. Nu ze er zijn gaan we weer naar mijn kamer en kletsen we wat af. Door deze bezoeken gaat deze zondag wat sneller voorbij dan alle andere dagen. We vervelen ons niet en we communiceren weer eens met andere mensen in plaats van verplegers en dokters. En de onderwerpen zijn  anders, natuurlijk gaat het ook over ons maar dat duurt nooit lang. Bas en Mieke vertrekken rond drie uur en dan zijn we toch weer met z’n drieën. Het enige verschil is dat de halve dag al voorbij is.

Sylwia neemt Tim mee voor een wandeling en ik schrijf mijn blog. Ze blijft een uur weg en ik heb ruim de tijd voor mijn schrijfwerk. Het loopt tegen vijven en ik zoek de formule 1 op op het internet, ik heb hier helaas geen ziggo sport of rtl dus ik moet ik het met een internet link doen. Maar ik vind het prima. Max is magistraal, ik vergeet helemaal dat er nog voetbal is ook maar  Max is veel mooier om te zien. Als Tim slaapt kijken wij nog een film maar het is niet veel dus die hebben we gestopt. Niet lang daarna gaan wij ook slapen


Reacties

Your blog really nice and very amazing because you wrote it with your heart and its very important. Because you and your friends really amazing interesting they must love you and help you in every problems.

Thanks.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
5eca21
Onthoud mijn gegevens!