19 en 20 november

19 en 20 november


Half negen word ik wakker, voor mijn doen is dat echt lang. Ik vraag me af hoe het kan, komt het door de slaappil of komt het omdat mijn bloedwaarden zo laag zijn. Of gewoon omdat ik moe ben. Maakt verder niet uit, ik ontbijt, douche en dan de controles. Ondertussen is Sylwia alweer vertrokken deze kant op. Rond half elf komt ze binnen met dat kleine mannetje. Iedereen is weer blij om hem te zien. Hij moet even wennen altijd maar na een minuut of vijf is hij weer de oude en is hij lekker druk bezig. Hij begint een beetje te lopen als hij goede houvast heeft aan bijvoorbeeld een tafel. Zelf lopen we ook wel eens met hem, of alleen of samen aan 1 hand. Hij heeft er de grootste lol in. We zitten in de familiekamer en houden hem mooi bezig al zou het ook prettig zijn als hij een keer alleen zou spelen. Helaas is kinderstad pas om drie uur open, anders had hij daar nog even kunnen spelen. We bellen ook nog even naar Polen in de familiekamer en niet lang daarna gaat Sylwia naar huis.

Het is dan een uur of drie en ik ga een film kijken, veel keus heb ik hier niet. De dagen alleen worden wat saaier en ik kan me niet echt vermaken. Het is elke avond een beetje hetzelfde. Met mijn buurman heb ik wel wat contact maar niet veel. Hij is aan de beterende hand maar als het avondeten er is en ik ben aan het eten gaat hij achter me over z’n nek. Gelukkig heb ik een sterke maag dus ik eet gewoon lekker door. Het eten word ik toch een beetje moe van. Thuis eet ik geen zeven dagen per week aardappelen maar hier zijn dat er minimaal zes en dat komt me een beetje mijn strot uit. Ik heb gelukkig mijn voorraadkast nog met lekkere dingen, die regelmatig wordt bijgevuld door Sylwia. Ik heb het trouwens nog getroffen met mijn buurman, hij kotst af en toe maar op andere kamers hoor continu iemand hoesten en kwijlen, ook geen pretje.

Zo gaat ook deze dag weer voorbij, ik hoop snel naar huis te mogen. Ik heb vandaag nog gevraagd aan een dokter of er misschien een mogelijkheid is dat ik even een uurtje van de afdeling af mag aangezien ik me zo goed voel, maar het antwoord wist ik eigenlijk al , nee, maar wie niet waagt wie niet wint.


20 november


Zondag alweer, ik word rond half acht wakker en het ochtendritueel begint weer. Ontbijt, douche en controles. Alles ziet er weer goed uit, ik voel me ook wel prima. Ik word alleen mentaal een beetje moe. Ik zit hier nu bijna drie weken en ik voel me niet ziek en soms denk ik te veel aan thuis. Morgen wordt er weer bloed afgenomen en zullen we zien wat de bloedwaarden doen. Hopelijk beginnen ze een beetje te stijgen.

Het is zondag en dan komt mijn broer altijd en dus ook vandaag. Rond half twaalf  zie ik opeens een pietje verschijnen voor de deur en het is Jayson in zijn pietenpak met in zijn kielzog Sienna, eveneens in een pietenpak. Ze zien er hartstikke pittig uit in die pakjes. Aangezien Sylwia vandaag niet komt gaan ze vanavond patatjes eten bij haar en Tim. ze hebben pepernootjes mee voor mij, de schatten. Jayson wil natuurlijk gelijk spelletjes doen en ze hebben van opa gehoord over kinderstad dus daar willen ze ook heen. Maar die gaat pas om drie uur open dus moeten ze nog even geduld hebben. We blijven eerst nog even op de kamer zitten en buurman biedt de kinderen een lekkere reep aan. Niet lang daarna gaan we naar de wii en speel ik bowlen met Jayson en tennis met Sienna. Leuk om even te spelen, misschien die ik het te kort maar alleen is het niet leuk. Na een tijdje gaan we naar de familiekamer waar we rummikub spelen, junior welteverstaan. Het is wel leuk maar te makkelijk en Arno en ik laten Jayson een beetje winnen. Sienna heeft ook een spel gevonden, het barricade spel. Natasja bekijkt hoe het werkt en niet veel later spelen we het spel. Het is wel leuk maar duurt vrij lang. Er komt gelukkig een eind aan en dan tikt de klok al bijna drie uur aan en de kids worden ongeduldig. Iets over drieën gaan ze die kant op en we nemen afscheid.

Ik ben weer op de kamer en lig wat op bed, zappend. Er is wat contact met thuis en Sylwia heeft het zwaar met Tim. Het valt niet mee als je altijd veel dingen met zijn tweeën doet en nu opeens alles alleen moet doen. Zeker met Tim die altijd druk is.

In de avond doe ik weinig, beetje tv kijken niet meer. Ik neem vandaag geen slaappilletje, straks kan ik niet meer zonder.Reacties

Happy New Year 2017,Happy New Year 2017 Images,Happy New Year 2017 Wishes,Happy New Year 2017 Quotes.

Happy New Year 2017,Happy New Year 2017 Images,Happy New Year 2017 Wishes,Happy New Year 2017 Quotes.

nice post

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e3c4b7
Onthoud mijn gegevens!