22 november

22 november


Dit zou wel eens een mooie dag kunnen worden maar ook zomaar niet. Als ik de badkamer in loop en ik kijk in de spiegel zie ik dat ik onder de uitslag zit, klaar mooie dag denk ik. Het valt me nog mee, alleen op mijn borst. Straks maar even vragen aan de verpleegster. Als ze komt en de controles doet vraag ik het en ze zegt dat het door de medicijnen kan komen. Het jeukt nog niet gelukkig. Een uur later breidt de uitslag zich uit naar mijn benen en begint het ook te jeuken. Krabben mag natuurlijk niet maar ik doe het lekker wel, lekker puh. Niet te veel hoor, ik wil absoluut niks openkrabben en ontstekingen krijgen ofzo. Ik krijg een creme voor de jeuk maar ik smeer niks in.

Sylwia en Tim zijn inmiddels gearriveerd en we zitten lekker rustig in de familiekamer. Tim kan zich daar redelijk vermaken en als hij wat zeurderig wordt gaan we meestal een rondje lopen over de afdeling en weer terug naar de familiekamer. Hij wordt altijd blij van een rondje, hij kijkt goed om zich heen en elke zuster is interessant. Terug op de familiekamer komen de dokters binnen en ze zeggen me dat er weinig nieuws is. Ze durven me nog niet naar huis te sturen, gezien de bloedwaarden. Kutzooi. De uitslag houden ze in de gaten maar ze maken zich er niet echt druk om. Ze vertrekken weer. Morgen wordt er weer bloed afgenomen, hopelijk houdt de stijgende lijn aan en durven ze het vrijdag misschien wel aan.

De jeuk word erger, maar ik smeer me niet in. Heel af en toe krab ik maar niet veel en niet lang. We eten een broodje met Tim. ik moet er altijd een broodje bij regelen voor Tim en een jam. Als we zouden zeggen dat het voor Tim is zouden we dat niet krijgen maar ik bestel niet zoveel onder de middag dus ze is in de veronderstelling dat het voor mij is. Zo zitten we met z’n drieën te eten in de familiekamer, Sylwia neemt wel haar eigen brood mee. Tim vindt al het eten interessant maar krijgt niet alles. Met een broodje jam is hij altijd tevreden maar hij wil altijd meer, dus als wij eten zeurt hij daar ook om. Soms geven we wat maar niet altijd.

Nog een beetje melk en hij valt in slaap op de bank. Als hij wakker wordt drinken we een kopje koffie en niet lang daarna vertrekken ze. Ik ga sporten, toch weer een beetje in beweging. In het weekend is het gesloten dus nu kan het weer even. Het is maar een minuut of twintig maar je hebt toch wat te doen.

Terug op de kamer kijk ik de serie verder, aflevering vijf en zes en ze zijn niet zo boeiend als de eerste vier afleveringen. Beetje langdradig en ik kijk een beetje met een half oog naar een sudoku. Hopelijk wordt het straks weer wat beter. Na het eten en nieuws kijk ik nog 1 aflevering en ook die is wat saai maar ik heb hoop dat de overige drie afleveringen weer wat beter worden. Als je over het complete verhaal denk is het nog steeds niet te geloven trouwens, dus het boeit me nog wel. Het zijn totaal tien afleveringen en ik heb niks te doen hier dus ik kijk het sowieso af. In de avond staat de tv op voetbal maar ik heb meer oog voor de killer sudoku die op mijn schoot ligt. Als de wedstrijd af is kijk ik nog naar de rest van de samenvattingen. Wat een waardeloos programma zeg, het wordt uitgerekt door meerdere reclameblokken en wedstrijdanalyses, ik hoef alleen de doelpunten te zien hoor voor de rest niks. Thuis blijf ik hier niet voor op maar ik ben niet thuis he.

De jeuk blijft aanhouden en om half twaalf neem ik een pilletje wat er tegen zou moeten helpen, ook zou je er slaperig van worden maar als ik om twaalf uur nog niet slaap vraag ik nog een extra slaappilletje, deze werkt wel.


Reacties

Get the collection of happy new year wallpapers, quotes, greeting card etc for your loved ones.

Every date have its history and something special behind it that force us to remember it on that dates. I am sure that there is something special happened to this date so we can study about that here.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
159607
Onthoud mijn gegevens!