24 en 25 november

24  en 25 november


Ik word wakker en het ochtend ritueel begint weer. De uitslag is er nog steeds en de jeuk dus ook. Sylwia laat me weten dat ze vandaag niet komt, Tim is wat verkouden en zelf voelt ze zich ook niet echt top. Mijn ouders komen wel, rond een uur of elf. Om tien uur heb ik een afspraak, nu er mogelijk een donor is kunnen ze me ook meer vertellen over hoe de behandeling er uit gaat zien. Om kwart over tien komen ze uiteindelijk en leggen een duidelijk verhaal op tafel. Kort gezegd, begin januari krijg ik nog een chemo behandeling, zwaardere chemo dan nu, dan een klein beetje bestraling, en daaropvolgend de transplantatie. Dit gebeurt in 1 week tijd, daarna zal ik veel medicijnen slikken en zal ik weer moeten aansterken, net als bij de andere chemo behandelingen. Als ik thuis ben zal ik nog steeds veel medicijnen moeten slikken, maar gelukkig thuis. Ook zal ik me 1 of 2 keer per week moeten melden in het VU voor allerlei controles. Hoe lang dit gaat duren weet nog niemand.

Na de afspraak komen mijn ouders, ze waren maandag voor het laatst. We zitten op de kamer en bij de koffietafel en hebben over van alles, maar het gaat jullie niks aan. Rond twee uur vertrekken ze en ik ga wat fietsen, in Italië deze keer. Daarna nog even de biceps en de triceps trainen en dan is het wel weer welletjes geweest voor vandaag en plof ik op mijn bed. Ik zoek een nieuwe serie en kom bij true detective terecht seizoen 2. Ik kijk een aflevering en moet dan stoppen, Niels komt zo op bezoek en als hij komt rond vijf uur komt ook het eten, chinees vandaag. Niels blijft tot een na zes uur en ik kijk nog wat op de laptop. De avond begint en ik voel me niet echt lekker, heb het gevoel dat ik propvol zit. Als ik om een uur of half tien mijn medicijnen neem voel ik me nog voller. Ik ga slapen, hopen dat ik me morgen beter voel.


Om half vier in de nacht word ik wakker van mijn buurman, die naar het toilet gaat. Ik voel me niet goed en zit nog steeds vol. Vijf minuten later besluit ik naar de wc te gaan en voor ik er ben komt de inhoud van mijn maag al naar boven. Ik gooi al het avondeten eruit, behoorlijk wat maar voel me wel opgelucht. Ik kruip terug in bed en moet er nog een paar keer uit, diarree. Een keer of vier moet ik eruit tot half acht. Ik voel me slap en heb geen honger, wel drink ik veel. De rest van de dag lig ik op bed en daar wil ik het eigenlijk bij laten. Ik heb weinig energie, wel voel ik me in de avond iets beter maar eten doe ik nog niet echt.


Reacties

The Central Board of Secondary Education has officially made an announcement that it will be releasing the CBSE 10th Hall Ticket 2017 for all the aspiring candidates who had applied for the examination.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1a0972
Onthoud mijn gegevens!