26 en 27 november

26 en 27  november


Als ik wakker word voel ik me gelijk beter, gister was mijn temperatuur nog naar 38.0 gestegen maar ik voel eigenlijk gelijk dat dat nu weer normaal is. Zo snel als het kwam, zo snel is het ook weer gegaan, daar lijkt het tenminste op. Het is wel vroeg, zes uur om precies te zijn. Ik zit overigens in contactisolatie, dat betekent dat ik wel de kamer af mag maar ik mag nergens zitten, ik mag niet aan de koffie automaat en ik mag ook niet in de koelkast komen. Ik mag wel bezoek ontvangen maar zodra hun in mijn kamer zijn geweest gelden dezelfde regels voor hun. En mijn buurman is naar huis dus ik lig alleen op de kamer. Al gauw heb ik honger dus dat is ook een goed teken. Vandaag komen mijn ouders en Sylwia en Tim. Na een dag zonder bezoek is het toch wel weer lekker dat er iemands bekend over de vloer komt. Ze zijn wel wat later dan normaal, rond 1 uur komen ze. Voor de rest ben ik dus alleen en mag ik niet veel doen op de afdeling dus ik lig de hele ochtend op bed en kijk wat tv of laptop. De controles waren inderdaad goed, ook de temperatuur was weer mooi. Ook de uitslag is een stuk beter alhoewel het nog wel jeukt.

Rond een uur of 1 komen eerst Sylwia en Tim binnen en ik heb ze gemist, al waren het maar twee dagen. En het is wederzijds gelukkig. Dat kleine mannetje met die mooie lach. Thuis mis ik waarschijnlijk een heleboel dingen die hij nu wel kan en twee weken geleden nog niet. Sylwia zegt wel eens, je zal er van opkijken wat hij allemaal doet. Tja, zo is het maar als ik erover nadenk doet het zeer. Niet veel later komen mijn ouders binnen. We zijn veroordeeld tot de kamer maar het is een vrij grote kamer met genoeg stoelen. We kletsen wat, genieten van Tim en laten de verpleegster koffie halen. Tegen vier uur vertrekken ze weer en blijf ik weer alleen achter.

Ik schijt trouwens ook weer normaal mensen, dan weten jullie dat ook.

De rest van de dag gaat gewoon voorbij, ik kijk wat tv en op de laptop en kom voor de rest mijn kamer niet uit. Mijn bloedwaarden die gister waren gemeten schieten nog niet op maar het kan komen omdat ik ziek was. Hopelijk dat ze maandag de weg omhoog weer vinden.


De volgende dag begint weer vroeg, de verpleegster die mijn medicijnen komt brengen moet mijn bandje scannen die om mijn pols zit, maar daar kan ze niet altijd bij en ze moet me wakker maken om me te scannen. Ik probeer nog te slapen maar het lukt niet. Ik kijk wat tv, puzzel wat en doodt de tijd tot Sylwia komt met Tim. Ze zijn gelukkig vroeg vandaag want ik word hier zo moe. Ik ben het gewoon zat en niet echt omdat ik me verveel, ook soms, maar meer omdat ik wat ik hier doe thuis ook zou kunnen doen. Maar goed, hopelijk gaan de bloedwaarden morgen weer omhoog. De dokter die er vandaag was was in ieder geval positief over hoe ik me nu voel en ik mag dus ook uit de isolatie. Mijn wereld is weer een stukje groter geworden.

Sylwia en Tim zijn er al om tien uur en wat is het weer mooi om dat kereltje te zien. Hij is heerlijk rustig de eerste twee uur, ja geloof het zelf. Hij is natuurlijk weer zijn grenzen aan het zoeken en lekker druk. We kunnen dus ook weer de afdeling op maar ik ben wat slap vandaag en we hebben de hele kamer voor ons dus we blijven bijna de hele tijd op de kamer. Ik kijk wat formule 1 en volg de voetbal als Sylwia en Tim om een uur of drie vertrekken.

Ik maak de dag vol met de tv en laptop en drink nog koffie bij de koffie tafel. Er gebeurt weinig bijzonders verder.


Reacties

The Central Board of Secondary Education has officially made an announcement that it will be releasing the CBSE 10th Hall Ticket 2017 for all the aspiring candidates who had applied for the examination.

Vidmate app has improved a lot in the user interface and introduce many more functions and feature, know more

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
528726
Onthoud mijn gegevens!