28 november

28 november


Na het bloedprikken van vandaag krijg ik al snel te horen, rond half elf, dat mijn bloedwaarden flink zijn gestegen. Als Sylwia komt vertel ik het haar direct en de verpleegster moet even overleggen met de dokter en misschien kunnen we dan naar huis. Het wachten duurt uiteraard veel te lang maar om half twee komt ze met het verlossende woord. Ik mag na vier weken, op 1 dag na, naar huis. Super blij zijn we natuurlijk, het duurt nog tot drie uur voor we daadwerkelijk mogen vertrekken en niet veel later snuif ik de frisse lucht in. Een heerlijk gevoel.

Dit is dan ook weer voorlopig mijn laatste blog, mijn volgende opname is waarschijnlijk 4 of 5 januari. Ik verwacht door te gaan met deze blog, ik hoor te vaak positieve berichten en ik vind het zelf ook leuk om te doen. Ik wil iedereen dus bedanken voor de kaarten en berichten op whatsapp, facebook of hoe dan ook, ze betekenen altijd iets voor mij. Ook mensen die via Sylwia communiceren wil ik niet vergeten.

Voor nu ga ik genieten van Sylwia en Tim en probeer ik zoveel mogelijk aan te sterken om zo fit mogelijk de volgende en hopelijk laatste kuur in te gaan!!


Reacties

Get the collection of happy new year wallpapers, quotes, greeting card etc for your loved ones.

Game Killer app has just developed the new and upgraded version which is having many features than the old one.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cf4747
Onthoud mijn gegevens!