zaterdag 7 januari

Zaterdag 7 januari


Kwart over word ik wakker vandaag, ik heb dus behoorlijk lang geslapen. Ik voel me meer dan redelijk, de jeuk is er nog wel, vooral mijn handen en mijn vingers, en alleen mijn benen zijn nog rood. Als het ontbijt voor me staat, dubbel broodje met kaas en ei voel ik me wat minder. De honger is er niet echt en ik krijg niet alles erin. Buiten is het wit. We zeiden altijd thuis, zodra er sneeuw is gaan we met Tim sleeën. Dat zit er even niet in helaas. Ik zou dat blije gezichtje graag gezien hebben. Maar goed, in februari kan er ook nog sneeuw liggen denk ik maar.

Na het ontbijt ga ik even op de loopband. Ik zet een muziekje op en wandel een minuut of tien in stevige looppas, voor mijn doen dan. Ik lig inmiddels alweer een dag of drie op bed dus het wordt wel tijd om een beetje te bewegen. Als ik terugkom stap ik onder de douche en ga weer op bed liggen, genoeg beweging voor vandaag. Dokter A komt nog langs  maar veel nieuws is er niet.

Ik skype wat met Sylwia maar de verbinding is slecht waardoor het niet mogelijk is om elkaar te verstaan. Ondertussen wordt de chemo weer aangesloten, voor de aankomende dagen krijg ik maar een zakje. Dus met een uurtje is dat er in gelopen en mag mijn kar aan de kant. Mits ik natuurlijk genoeg drink. Ik zit al op bijna 1 liter en het is pas elf uur dus dat moet ik redden. Twee liter is het minimum. Onder dit alles kijk ik wat naar schaatsen maar eigenlijk boeit het me geen biet. Maar je moet wat om de tijd te doden. Veel kan ik hier niet doen dat is bekend. Lezen heb ik momenteel ook geen zin in, heb er even geen geduld voor. Ik heb het geprobeerd maar het ging niet.

Om twaalf uur maak ik een tosti en hij smaakt goed, mijn buurman is een beetje jaloers. Hij heeft een glutenvrij dieet dus hij mag veel dingen niet eten. Rond twee uur kijk ik even naar het darten bij die andere bond, wat een drama zeg. Ze komen regelmatig uit op mijn favoriete dubbel, dubbel 1. En dan die enthousiaste zaal, wat een feest. Waarschijnlijk komt iedereen daar op uitnodiging. Ik hou er over op want vroeger keken we daar wel naar en was het allemaal mooi.

Ik klets wat met mijn buurman, voel me moe en ik ga even wat slapen, proberen in ieder geval. Na een half uur val ik in slaap en na een half uur word ik weer wakker. Voel me niet echt lekker, alsof ik over mijn nek moet. Het avondeten komt er zo aan. Het is lasagne en dat is gewoon echt lekker. Als het voor mijn neus staat om vijf uur haal ik niet de deksel van het tableau of weet ik hoe ik het moet noemen. Heb nog steeds het gevoel dat ik zo rennend naar de wc moet. Een half uur later begin ik toch te eten, het smaakt gewoon goed en voorlopig blijft het binnen. Ik eet bijna alles op en ik voel me redelijk. Na het eten skype ik nog wat, de verbinding is nu iets beter maar Tim vraagt te veel aandacht dus een echt gesprek kunnen we niet voeren. Het is onderhand al bijna half acht en ik verdoe mijn tijd met wat spelletjes. Het is wachten op Wie is de mol. Leuk programma om te volgen, vol spanning en mysterie. Als de eerste aflevering af is is het moeilijk om te zeggen wie het is, bijna iedereen doet wel iets verdachts.

Ik voel me moe maar schrijf toch nog even deze blog met ondertussen de tv aan. Ik heb nu weer dat gevoel dat ik kotsen moet. Rond elf uur ga ik slapen, het wordt een roerige nacht want mijn buurman krijgt nog chemo vannacht. Hopelijk krijgt hij geen bijwerkingen want anders komen die dokters de hele tijd binnen. We zullen zien.


Reacties

Wow! this post is really amazing and I appreciate the work

We hope that the information provided about hard water, its hardness, and the best solutions are something you were looking out to read before you head to purchase one of them for your household or office.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
05357f
Onthoud mijn gegevens!